Gát- és csatornaőr segéd – Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyam

Gát- és csatornaőr segéd – vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/B023

Jelentkezés feltétele:
− Alapfokú iskolai végzettség, vagy iskolai előképzettség hiányában
− Egészségügyi alkalmassági követelmény

Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyam célja:
Ismeri a vízügyi szervezet felépítését, működését. Gyakorlatban alkalmazza az alapvető árvízi jelenségek bevédésének módjait az ahhoz használt eszközökkel, anyagokkal az ármentesítésről szerzett ismeretei alapján. Gyakorlatban alkalmazza az alapvető árvízi jelenségek bevédésének módjait az ahhoz használt eszközökkel, anyagokkal a síkvidéki vízrendezésről szerzett ismeretei alapján.
Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
Vízügyi fenntartó gépkezelő
Környezeti fenntarthatósági ismeretek
A gát- és csatornaőr segéd – vízügyi fenntartó gépkezelő  tanfolyam modulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

A gát- és csatornaőr segéd – vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A gát- és csatornaőr segéd – vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. A gát- és csatornaőr segéd – vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

Ha hoz magával +1 fő jelentkezőt tanfolyami díjkedvezményben részesül! 10% kedvezmény az IOSZIA Kft-nél végzetteknek! 10 % kedvezmény GYED-en, GYES-en lévő kismama hallgatóink részére! 10 % kedvezmény regisztrált munkanélküli hallgatóink részére! Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt Nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

További információért kattintson ide

 

A Gát- és csatornaőr segéd – Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyam bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.