Út a munkaerőpiacra – HR Kontroll Modul

reSTART V: HR Kontroll Modul

Ez a  program neked szól, ha a következő kérdésekre igen a válaszod.


Munkáltatóként szeretnéd elkerülni a felesleges munkaerőváltást, az azzal járó esetleges fluktuációt, és annak költségeit?
Szeretnéd csapatod hajlandóságát, együttműködési és probléma megoldási készségeit növelni? Egyedülálló programunk segítségével felmérjük és kiértékeljük a hajlandóság alapú kompetenciákat, helyzetelemzést készítünk, mely alapján fejlesztési, támogatási, képzési javaslat csomagot állítunk össze.

Megkönnyítjük munkád. Velünk célba érhetsz. Megvalósíthatod a terveidet.

Mi  levesszük a terhet a válladról. Megadjuk az optimális megoldást, amely a legmegfelelőbb számodra. A reSTART programunk HR Kontroll Modulja az ideális választás

HR Kontroll modul

Egyedülálló programunk segítségével felmérjük és kiértékeljük a hajlandóság alapú kompetenciákat, helyzetelemzést készítünk, mely alapján fejlesztési, támogatási, képzési javaslat csomagot állítunk össze.

reSTART V. programról bővebb információ

Válaszd a  reSTART  programot, hogy könnyebbé váljon a munkaerőpiacon a  helyzeted.
Út a munkaerőpiacra – Szakmaspecifikus képzés sorozat tanfolyamai országosan kerül meghirdetésre. A jelentkezési feltételek és határideje hamarosan elérhető lesz. IOSZIA Egy iskola – egy életre szóló tudás!   By Fülöp Henrik  Felnőttképzés  – Oktatási és képzési hírek – hirek.all –   IOSZIA  – Facebook

A Út a munkaerőpiacra – HR Kontroll Modul bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.