Falusi vendéglátó tanfolyam

A falusi vendéglátó feladatai szerteágazóak, üzleti döntéseket hoz, partnerekkel,
 vendégekkel, munkatársakkal együttműködik. 
Falusi vendéglátó tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Falusi vendéglátó, Falusi vendéglátó képzés, Falusi vendéglátó tanfolyam, Felnőttképzés

Biztosítja a vendéglátóhely operatív működését. Tudatos szakemberként tervezi meg munkáját, készletgazdálkodást végez, számításaihoz szoftvereket használ. Fogadja és kezeli a megrendeléseket, visszaigazol, tájékoztat, fizetési módokra javaslatot tesz, amelyek sokfélék lehetnek, készpénz, SZÉP kártyák, átutalás, online fizetés is. A falusi vendéglátó a saját gazdaságában élelmiszer előállító kistermelői tevékenységet végezhet.

A falusi vendéglátóhelyen saját illetve a helyi termékekből is álló vendéglátást folytathat. A vendégek részére programokat ajánl, igény szerint szervez, marketing tevékenységet végez,valamint a vendéglátóhellyel kapcsolatos gazdálkodási és pénzügyi feladatokat is kézben tartja. Ellátja a vendéglátóhely karbantartási feladatait, ügyel a környezetre, és a logisztikai feladatokat is megoldja, biztosítja a takarítási folyamatokat. Szakszerűen üzemelteti a munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket, szerszámokat.

Betartja a munka és balesetvédelmi, tűz és környezetvédelmi előírásokat. Tervezi és szervezi a munkatársak munkáját, értékeli, és motiválja dolgozóit. Kapcsolatot tart más szolgáltatókkal, valamint az értékesítésbe bekapcsolódó utazásszervezőkkel. A vendéglátóhellyel kapcsolatos adminisztrációs tevékenységeket precízen, folyamatosan elvégzi.

Szakképesítés sorszáma: 10133006
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.03.05.

# /- #falusivendéglátó #falusivendéglátótanfolyam #falusivendéglátóképzés #falusivendéglátótanfolyamról #falusivendéglátóoktatás #falusivendéglátóvizsga